PRAKTIJK AANVULLENDE EN SPORT - GENEESKUNDE - DR JOHAN DE SAEDELEER, WOMMELGEM - ANTWERPEN
  BEGINPAGINA
VOORSTELLING
  LINKS
  CONTACT
  NIEUWS
 


DE MYERS COCKTAIL

 
 


Het doel van dit intraveneuze mineraal en vitamineprotocol is vetzuurmetabolisme te verbeteren, energie te verstrekken, en anti-oxydanten te introduceren in het lichaam. Deze voedingsmiddelen zijn betrokken bij honderden biochemische reacties, nochthans komen deze bij de meeste mensen ontoereikend (minstens relatief) in één of meer van hen voor.

De cocktail is niet alleen aangewezen voor het behoud van gezondheid, maar kan personen met chronische moeheid, PMS, depressie, spierkrampen, astma, hooikoorts, allergische rhinitis, hartverzwakking, hoge bloeddruk, angina, ischemische vaatziekte, acute besmettingen en seniele dementie ook ten goede komen. De Myers cocktail werd ontworpen om energieniveaus op te voeren en het immuunsysteem te verbeteren. Het is vooral goed voor het ondersteunen van de bijnieren in tijden van stress.

Één van de beste redenen om intraveneuze vitaminen en mineralen te gebruiken, is om een defect spijsverteringssysteem te vermijden. De mensen die aan IBS, dikkedarmontstekingen, crohn, candida of enkel duidelijke malabsorptie lijden konden grote verbetering vinden.

 


Onze uitvoerige oppuntstelling omvat een uitgebreide medische geschiedenis, een overleg met de arts, en een fysisch onderzoek. Een gezondheidsbeoordeling wordt besproken en bepaalde laboratoriumtests kunnen voorafgaand aan de therapie worden vereist.
Zodra vastgesteld is dat de therapie van Myers voor uw gezondheidssituatie voordelig zou zijn, wordt een reeks behandelingen gepland in één of meerdere maal per week. De infusen worden gegeven op een tijdspanne van 20 tot 40 minuten terwijl u in een comfortabele zetel zit. 


 

 
 
THERAPIE - AANBOD:

(wordt voorlopig slechts gedeeltelijk door het Ziekenfonds terugbetaald)

Acupunctuur
Homeopathie
Fytotherapie
Chelatietherapie
Ozontherapie
Neuraaltherapie
Myers cocktail