PRAKTIJK AANVULLENDE EN SPORT - GENEESKUNDE - DR JOHAN DE SAEDELEER, WOMMELGEM - ANTWERPEN
  BEGINPAGINA
VOORSTELLING
  LINKS
  CONTACT
  NIEUWS
 


Wat is NAD+ ?

 
 


NAD+, wat staat voor nicotinamide-adenine-dinucleotide, is een cruciaal co-enzym in het lichaam dat betrokken is bij honderden cellulaire processen, maar de NAD+-niveaus nemen af met de leeftijd.

Het lichaam heeft NAD+ nodig en er is geen eindeloze voorraad ervan.

NAD+ speelt een sleutelrol bij het goed verouderen van uw hersencellen.
In hersencellen helpt NAD+ de productie van PGC-1-alfa onder controle te houden, een eiwit dat cellen lijkt te helpen beschermen tegen oxidatieve stress en een verminderde mitochondriale functie.

Vanwege de rol die het speelt in zoveel verschillende biologische processen, kijken wetenschappers en artsen nu naar verschillende manieren waarop het kan worden gebruikt om gezonde organen en neurologische systemen bij menselijke patiënten te behouden.

NAD+ wordt een "helpermolecuul" genoemd omdat het zich aan andere enzymen in het lichaam bindt om deze te activeren en moleculaire reacties te genereren. Bijvoorbeeld eiwitten genaamd "sirtuins",die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van veel biologische processen in het menselijk lichaam, vereisen dat het co-enzym goed functioneert.

In termen van de leek: we hebben NAD+ nodig om te kunnen leven.
Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam echter steeds minder van het co-enzym.
Dit is een van de redenen waarom we de gevolgen van het ouder worden beginnen te voelen en naarmate de jaren verstrijken vatbaarder worden voor ouderdomsziekten.

NAD+-voordelen:

- Vertraagt de cognitieve achteruitgang

- Vertraagt veroudering

- Verbetert de atletische prestaties en uithoudingsvermogen

- Bevordert een gezonde hersenfunctie

- Bestrijdt chronische vermoeidheid

- Verhoogt de energie

- Verhoogt de stofwisseling

- Regenereert cellen

-Vermindert interne ontstekingen

 


Onze uitvoerige oppuntstelling omvat een uitgebreide medische geschiedenis, een overleg met de arts, en een fysisch onderzoek. Een gezondheidsbeoordeling wordt besproken en bepaalde laboratoriumtests kunnen voorafgaand aan de therapie worden vereist.
Zodra vastgesteld is dat de NAD+ therapie voor uw gezondheidssituatie voordelig zou zijn, wordt een reeks behandelingen gepland in één of meerdere maal per week. De infusen worden gegeven op een tijdspanne van 20 tot 40 minuten terwijl u in een comfortabele zetel zit. 


 

 
 
THERAPIE - AANBOD:

(wordt voorlopig slechts gedeeltelijk door het Ziekenfonds terugbetaald)

Acupunctuur
Homeopathie
Fytotherapie
Chelatietherapie
Ozontherapie
Neuraaltherapie
NAD+